joi, 16 februarie 2012

About this thing called "LOVE" in real life...

Dragostea...ce este dragostea? E intrebarea ce-mi vine din ce in ce mai des in minte de fiecare data cand creierul mi se elibereaza. Avem sute, mii, milioane de surse de informare. Nimeni nu ne va putea gasi o definitie certa, concreta. Pentru ca suntem personaje individuale, avem caractere diferite, deci, moduri de perceptie diferite. Sigur, putem spune ca, dragostea e ca in filme. Cei doi se iubesc, sentimentele devin din ce in ce mai puternice, fluturasii bat din ce in ce mai puternic din aripi in stomacel si aia e. Stim cu totii ca nu e asa. Ca filmele de dragoste nu fac decat sa ne frustreze. Si, la final, ca sa fie tacamul complet, iti baga o piesa care n-are nicio legatura cu continutul filmului, doar ca sa-ti zica: "Lasa amice ca o sa-ti gasesti si tu dragostea. Ba nu, n-o sa ti-o gasesti, ai dreptate!".
Si atunci iar incep sa ma intreb, daca ca in filme nu e, ce e dragostea? E un sentiment complex, deisgur, ceea ce face ca o definitie clara, concreta, precisa, sa nu existe. Practic, e un lucru pe care il stim cu totii, il cunoastem, il simtim, dar nu putem sa-l definim. Poate nu suntem destul de dezvoltati intelectual sa putem defini dragostea.
Anumite studii arata ca dragostea e o boala. Unii cercetatori spun ca ea tine 4 ani, altii spun ca tine 2 s.a.m.d. Nu cred.
"Iubirea e un sentiment vulgar"....Da..asa este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu